Aikakone-logo


SCIENCE FICTION &
FANTASIA

Aloitussivu

Aikakone FAQ

Sisältö

Mitä uutta Aikakoneessa

Kirjailija- & taiteilijatietoa Aikakoneessa

Uudet kirjat

Kirja-arvostelut

Kolahtaneita kirjoja

DVD-elokuvat

Uutisia

Aikagalleria

Kuukauden kuva

Aikakoneen linkit

Aikakoneen arkisto

Kaikkiruokaisen päiväkirja

Lukijoiden äänet

Palaute

Kapteeni Kuolio

Aikakartta

Aikakoneen linkit


KirjakauppojaHyväksi havaitsemiamme kirjakauppoja, näiden kanssa olemme itse asioinneet tai saaneet suosituksia arvostamiltamme tahoilta.


 • Bokus eli nyttemmin Bol.com on tällä edelleen suosituslistamme kärkipaikka. Valikoima on suuri, toimitukset nopeita eikä luottokorttia tarvita. Aikakone suosittelee. (12.11.1998)

 • Antikka.net on suomalaisten antikvariaattien yhteinen verkkokauppa. Mukana oli aluksi neljä antikvariaattia ja uusia on liittynyt mukaan, joten kirjavalikoima laajenee kaiken aikaa. (2.5.1999)

 • Fantasiapeleistä on saatavilla suuri valikoima englanninkielisiä sf/fantasia-pokkareita. (30.8.1999)

 • Jo vuodesta 1971 vaikuttanut erinomainen sf-kirjakauppa Andromeda toimii nyt myös internetissä. Tätäkin me suosittelemme. (12.11.1998)

 • Tampereella, ja nyt toivottavasti myös Helsingissä, kaikki käyvät Kukunorissa henkilökohtaisesti, muille se onnistuu myös internetin välityksellä. (12.11.1998)

 • Kirjakauppa Axis Mundi keskittyy pienten ja erikoistuneiden kustantajien julkaisemaan kirjallisuuteen. Tarjolla myös suomenkielisiä sf- ja fantasiakirjoja. (30.8.1999)

 • Pandora's Books jossain kaukana Kanadassa on jo viidentoista vuoden ajan ollut Hinkkasen suosikki-sf-antikvariaatti. Hän ei ole asioinnut sen kanssa aivan viime vuosina mutta tarjolla oleva valikoima on laaja ja toimitusajat olivat ainakin ennen vanhaan kohtuullisen lyhyet. (17.9.1997)

 • All-Electric Paperbacks vaikuttaa varsin kiinnostavalta ostopaikalta, ainakin hinnat ovat kohtuullisia. Kyseessä on kaikenlaisiin pokkareihin, ei siis pelkästään sf/fantasia-kamaan, erikoistunut kirjakauppa. (14.3.1998)

 • L.W. Currey on antikvariaatti vakavamielisille ja varakkaille keräilijöille. Muut voivat käydä kauhistelemassa hintoja ja vihertymässä kateudesta. (2.5.1999)

 • Netissä toimii useita antikvariaattien yhteishakusysteemejä, joilla voi samanaikaisesti hakea haluaamansa jopa tuhansien liikkeiden varastoista. Olemme testanneet muutamia äskettäin Locuksessa (December 1997) mainittuja palveluja ja havainneet ne nopeiksi ja niiden käyttöliittymät yksinkertaisiksi käyttää. Täten siis suosittelemme Bibliofindia, Alibrista (entinen Interloc) ja Advanced Book Exchangea. Parhaaksi nimeäisimme ensiksimainitun, sen hauissa on mukana mm. ylläsuositeltu Pandora's Books. (7.2.1998)

 • Amazon.com lienee edelleen internetin merkittävin yleiskirjakauppa joten he pystynevät hankkimaan myös useimmat sf-kirjat. (6.1.1998)

Takaisin linkkihakemistoon


Takaisin sivun alkuun